Currently browsing

april 2023

Maaltijden, 01 t/m 05 Mei

Een nieuwe week en een nieuw menu! Hopelijk komt u weer van onze maaltijden genieten. Let op! In verband met Bevrijdingsdag en de Dodenherdenking hebben we een aangepast rooster. Donderdag serveren wij helaas geen avondmaaltijden, en Vrijdag zijn we geheel gesloten. Fijn weekend en fijne week!

Openingstijden, 04 en 05 Mei

Hopelijk heeft u een fijne Koningsdag gehad! Voor komende week hebben we alvast een aantal huishoudelijke mededelingen. De avondmaaltijd van 04 Mei gaat niet door in verband met de dodenherdenking, en 05 Mei zijn onze deuren de hele dag gesloten. Excuses voor het ongemak! Nog fijne (vakantie)dagen toegewenst!

Koningsdag, Een Mooie Dag

Koningsdag is goed van start gegaan bij Inloophuis ’t Centrum. Bedankt allen alvast voor de fijne gezelligheid! Bent u ook in de stad vandaag en heeft u zin in een drankje of een hapje? Kom dan langs bij ons! We serveren tompoucen, pannenkoeken, koffie, thee, en frisdrank. Neem hieronder een …

Koningsdag, Donderdag 27 April

Koningsdag komt steeds dichterbij. Wij bij Inloophuis ’t Centrum kijken er al erg naar uit. U kunt samen met ons van de gezelligheid in Woerden komen genieten. We serveren tee, koffie, en onze koningsdag specials: tompoucen en pannenkoeken. Let op! Wegens de festiviteiten hebben we aangepaste openingstijden. Onze deuren zijn …

Activiteitenprogramma – Mei/Juni

Hier ook weer het programma Handwerken, Sjoelen, Schaak/Dam/Klaverjassen, en Schilderen voor de komende periode. Hopelijk komt u samen met ons weer van de gezelligheid genieten. U bent van harte welkom. Fijne week en prettig weekend!

Maaltijden, 17 t/m 21 April

We zijn even weg geweest door technische problemen, maar vanaf vandaag staan de menus ook weer op onze website! U bent zoals altijd van harte welkom. Ook voor een heerlijke kop koffie en een lekker glaasje thee. We wensen u een fijne week toe! Eet smakelijk!