Currently browsing

mei 2023

Maaltijden, 29 Mei t/m 02 Juni

De avondmaaltijden voor volgende week staan weer bekend. Komt u weer genieten van onze heerlijke kipkerrie of lekkere witlofschotel? Onze koks gaan het weer met liefde berijden. Let op! Donderdag 01 Juni zijn we een dag gesloten. Dan is er helaas geen avondmaaltijd. Fijn weekend en tot volgende week!

Een Dag Gesloten, 01 Juni

Helaas is Inloophuis ’t Centrum Donderdag, 01 Juni wegens personeelstekort een dag gesloten. De avondmaaltijd en activiteiten gaan dan dus niet door. Excuses voor het ongemak! We zien u daarna graag weer verschijnen!

Iedereen wil de Centraal lezen

Nieuwe Centraal mei 2023 online

Ons Inloophuis bestaat 30 jaar. Dus de nieuwste Centraal is een feestelijke en weer boordevol nieuwtjes en wetenswaardigheden over het Inloophuis, de opvang, de KIDB winkel en de koffiebranderij. Het thema is ‘Dankbaar’. Nieuwsgierig geworden? Niet alleen in een papieren versie verkrijgbaar maar ook een digitale. Wacht niet meer tot die ander …

Onze Toekomstvisie

16 mei organiseerde Inloophuis ’t Centrum een informatieavond. Voor iedereen die deze avond niet bij heeft kunnen wonen hebben we een kort overzicht gemaakt. Hierin stellen de nieuwe coördinatoren zich voor en vind u onze blik op de toekomst. Hopelijk heeft u iets aan de informatie!

Maaltijd, 22 t/m 26 Mei

Hopelijk heeft u een goede Hemelvaart ervaren! Hier alvast de gerechten voor volgende week. Komt u weer genieten van een heerlijke kom tomatensoep of een lekker stukje groente quiche? Wij zullen weer heerlijke maaltijden voor u berijden. U bent van harte welkom!