Foto’s Kerstfeest 2013 online

Kerstfeest 2013. Het was in één woord geweldig. Het echte Kerstverhaal stond de hele avond centraal.

Er was ooit een tijd waarin veel mensen dachten dat God hen vergeten was. In Jeruzalem was de boze koning Herodes de baas en het was geen leuke tijd voor de Joden. Op een dag kwam er een engel bij Maria. Hij vertelde haar dat ze moeder zou worden van de Zoon van God.

De zaal en de tafels waren mooi gedekt. Al twee dagen was het een drukte van jewelste in de keuken. Esther, Zwanet en janet zorgden dat er een overheerlijk kerstdiner op tafel kwam.  Elize Verlaan (https://www.facebook.com/everlaan)  en Reinout verzorgden een perfect muzikaal Kerst geluid en drie dames van de SNS bank zorgden voor de bediening. En…. we kregen van de SNS 12 professionele horeca schorten cadeau!!!!

Als klap op de vuurpijl werd Corrie ook nog in het zonnetje gezet. Ja, we beleefden wéér een perfecte avond. Met elkaar én voor elkaar!  Geniet na en bekijk snel de foto’s hieronder…..