Eenzaamheidsbestrijding Woerden

Rob Muijt (vrijwilliger eenzaamheidsbestrijding Woerden)

Rob Muijt (vrijwilliger eenzaamheidbestrijding Woerden)

Maak kennis met Rob Muijt. Hij helpt om verborgen eenzaamheid te bestrijden in onze Woerdense gemeenschap.

Ongeveer één op de drie Nederlanders voelt zich eenzaam. Dat is nog al wat. Ook in de Woerdense gemeenschap is dat niet anders.

Eenzaamheid bestrijden kan op veel verschillende manieren. Denk als voorbeeld aan een huisbezoek, een boodschappendienst of een keer meedoen aan een activiteit.  Veel eenzame mensen hebben een zetje in de rug nodig maar dan verbetert hun situatie ook snel.

In plaats van eenzaamheid te bestrijden is het misschien nog beter het te voorkomen. Eenzaamheid verminderen kan alleen als je hier met elkaar iets aan wilt doen. Met elkaar, voor elkaar! Het is de slogan die we bij al onze activiteiten gebruiken.

Rob Muijt is onze vrijwilliger die bijna full time ingezet gaat worden om eenzaamheid te bestrijden. Hij bezoekt mensen thuis, kan ze meenemen naar een activiteit als ze dat willen en is altijd bereid een boodschapje te doen voor mensen die hun huis niet uit kunnen. Rob kan ontzettend goed luisteren, is hulpvaardig en betrouwbaar. Hij heeft een geheimhoudingsplicht en wordt door de kerkenraad gesteund in zijn rol.

Kent u iemand die graag bezoek van Rob ontvangt? Neem dan snel contact op met Rob via mail of telefoon:

e-mail: robmuijt@hotmail.com
telefoon: 06-11014098