Painters Passion nieuwe cursisten welkom

Jennifer Bakker-Olsem

Jennifer Bakker-Olsem

Jennifer Bakker-Olsem is elke donderdagmiddag van 13.00 uur tot circa 15.30 uur  te vinden in ’t Centrum. Ze verzorgt daar een heel bijzondere schildercursus met diepgang voor de deelnemers. Gedurende drie tot vier weken lang werken ze aan een schilderij met een bepaald thema. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en groei in het schilderen. Jennifer werkt vooral met acrylverf, maar zo nu en dan maakt ze met haar cursisten ook een uitstapje maken naar aquarel, pastelkrijt of gemengde technieken. De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden en voor € 3,- kun je een keer een proefles meedoen. Daarna kan je 5 lessen volgen voor €15,- .

Jennifer Bakker-Olsem, is getrouwd en heeft drie kinderen. Ze woont in Woerden. Ze houdt van creatief bezig zijn en schilderen is een van haar passies. Ze werkt momenteel aan haar eerste collectie. Op haar website: www.kunstdieraakt.eu  kun je bekijken wat voor soort schilderijen Jennifer maat.

Creativiteit is durven! En door te doen groei je. Het proces om tot een schilderij te komen is net zo belangrijk als het eindresultaat. Jennifer vindt het ontzettend leuk om haar passie met mensen te delen en ze te helpen in hun eigen creatieve ontwikkeling. 

Schroom niet en kom snel een keer kijken of neem een proefles.