Kerst 2014 in ’t Centrum

Kerstfeest is een feest van licht, warmte en gezelligheid. Een feest met een heel mooie boodschap rondom de geboorte van Jezus, de zoon van God. Een feest waar we vaak ook lekker eten met familie en vrienden.

In onze geïndividualiseerde samenleving is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. In deze drukste tijd van het jaar is het soms moeilijk om contacten te leggen. Veel mensen willen niet het gevoel hebben ergens te veel te zijn.

Bij ons in ’t Centrum is niemand teveel. We hadden een geweldige avond met prachtige zang & muziek van Jansje. Het Bijbelverhaal werd verteld en er was door Esther en Zwanet overheerlijk gekookt. janet hielp met de voorbereidingen en Sadra en Carola met de bediening. Een avond waarop we zelf muziek gemaakt hebben met tal van Angklung uit Indonesië.

Esther werd nog even stevig in het zonnetje gezet omdat het al haar tiende jaar was dat ze het Kerstmaal verzorgd. Mee genieten? Kijk snel naar de foto’s