Kerkcafé in Opstandingskerk

Opstandingskerk 640x480

Iedere eerste zondagmiddag van de maand is er tussen 15.00 en 17.00 uur kerkcafé in de ontmoetingsruimte van de Opstandingskerk aan de Wilhelminaweg 8 (tegenover de molen).

Het is bedoeld voor ieder die een stukje huiselijkheid en gezelligheid zoekt. De doelgroep is breed: iedereen is welkom, jong of oud en een godsdienstige achtergrond is niet noodzakelijk. Naast een praatje is er in het kerkcafé ook ruimte voor ontmoeting, een goed gesprek en spelletjes. Ook het beluisteren van muziek of het kijken van een film behoort tot de mogelijkheden.

De entree is gratis en voor een bescheiden prijs zijn consumpties (koffie, thee, frisdrank) verkrijgbaar. Meestal is er ook wel iemand die iets lekkers meebrengt. Het kerkcafé wordt, voor wie het wil, afgesloten met een korte meditatie. De zondag een saaie middag? Vanaf nu hoeft dat dus niet meer!

Kom een keer kijken en de sfeer proeven, aanmelden is niet nodig. De vrijwilligers ontvangen u gastvrij.
Voor vragen of opmerkingen kunt u een mail sturen naar: kerkcafewoerden@gmail.com

Contact Werkgroep
  
Leon Everts, diaken Parochie Pax Christi (Bonaventurakerk)
Edwin Gordijn, Lutherse Gemeente Woerden
Berendien Kreuger, Gereformeerde kerk
Geri Manschot, Gereformeerde kerk
Elise Alkema, Hervormde gemeente