Tiny Tim House geplaatst

Het Tiny TIM huis is geplaatst.

Het huisje is helemaal zelfvoorzienend en voorzien van een uniek stukje bijna onzichtbare techniek. Het zorgt voor eigen energie, recyceld al het water en is ontwikkeld voor recreatie, studentenwoning en tijdelijke bewoning. Als aanvulling op de faciliteiten van de Pitstop gaan we hem uit proberen als vorm voor mensen die even een time out nodig hebben of gewoon even een dak boven hun hoofd.

Na de inspectie bleek dat er in de week van 21 augustus 2017 nog een paar kleine reparaties aan het huisje verricht moeten worden maar dan is het klaar voor gebruik. Het is geplaatst op het terrein van de Pitstop aan de Leidschestraatweg met prachtig uitzicht op de Oude Rijn.

Meer informatie en achtergrond over de Tiny TIM huisjes? Tiny TIM house

Tiny Tim huisje