Take Away en Koffie dates

Voorlopig gaan we er vanuit dat we tot mei nog blijven werken met Take Away maaltijden en Koffie dates.

Om de zorg toegankelijk te houden moeten we allemaal meehelpen en onze contacten tot een minimum beperken. Daarom is er sprake van tal van maatregelen door de overheid.  Maar wat betekent dat voor ons inloophuis?

– Afhaalmaaltijden onveranderd van dinsdag tm vrijdag ophalen tussen 12.00 uur en 13.00 uur

– Mogelijkheid om op afspraak langs te komen dinsdag tm vrijdag van 13.00 en 16.00 uur

Hoe gaat dit allemaal in z’n werk. Als je je maaltijd komt halen dan is er altijd ruimte voor een kort praatje, een snelle bak koffie, of een kopje thee. We gaan er vanuit dat je dat maximaal tien minuutjes blijft zitten en we houden in de gaten dat dit volgens de spelregels gebeurt qua aantal bezoekers en de anderhalve meter regel.

Als je zin hebt in een koffie date om wat langer te blijven, even met ons te praten of een spelletje te doen dan kun je dat telefonisch melden 0348-434053 of via e-mail info@inloophuiswoerden.info Wij maken dan een afspraak met je.

Afbeeldingsresultaat voor coffee date

Ons inloophuis mag dit op deze manier doen op basis van de volgende spelregels van de overheid:
– Buurthuizen blijven open voor dienstverlening aan kwetsbare mensen.
– Horecagelegenheden zijn gesloten met als uitzonderingen een locatie waar besloten en georganiseerde dagbesteding plaatsvindt voor kwetsbare groepen.

Zoals gezegd houden ons hierbij natuurlijke wel heel goed aan de basis spelregels zoals bij klachten thuisblijven – mondkapje verplicht – 1,5 meter in acht nemen en groepjes van maximaal 2 personen.

Juist nu……Met elkaar voor elkaar.