Plannen na corona

Er wordt ons vaak gevraagd wat de plannen zijn als corona voorbij is. Gaan we weer helemaal terug naar het oude? Gaat het helemaal anders? Daarom een korte weergave van de plannen voor na corona.

Veel blijft precies zoals het was. Voor wat betreft de opvang zijn we aan het kijken of we twee kamers (en bedden) erbij kunnen krijgen. Zodra de 2e hands kledingwinkel weer open mag gaan we weer zoals vanouds 5 dagen per week open. Als corona voorbij is gaat ook de koffiebar weer zes dagen per week open en alleen bij het Inloophuis wordt het een beetje anders.

Het inloophuis gaat van maandag tm zaterdag open en we streven dan naar vaste openingstijden van 11 tot 17 uur. Gedurende die hele tijd kunnen er snacks en kleine maaltijden besteld worden vanaf een menukaart. Hier hebben we afgelopen zomer mee geëxperimenteerd en dat beviel goed. We gaan proberen om ook het concept van de take away maaltijd vast te houden.

Eén of twee avonden per week is er nog een maaltijd waarvoor je kunt reserveren. Dat lijkt een beetje op hoe het vroeger was maar tijdens die avond proberen we dan ook wat extra’s te organiseren tot ongeveer 20.00 uur.

Niet alles zal gelijk geregeld zijn en er kan altijd nog wat veranderen. Hou de website en Facebook dus goed in de gaten zodat je mee kunt beleven hoe het er precies uit gaat zien en wanneer deze veranderingen doorgevoerd gaan worden,

In de infographic kun je alles nog eens eenvoudig samengevat bekijken. Als je op het plaatje klikt wordt hij groter op je scherm en kun je het nog even rustig bekijken.