Spoor van Hoop

Wandelend of fietsend dwars door Woerden en Zegveld en dat in een spoor van Hoop. Wat een geweldig idee en initiatief en natuurlijk komt iedere wandelaar ook langs onze koffiebranderij OVErHOOP.

Van zaterdag 17 april tot en met zondag 16 mei kom je door het volgen van het Spoor van Hoop als vanzelf 12 haltes van hoop tegen. (10 in Woerden, 2 in Zegveld). Elke harte vertelt het verhaal van prachtige maatschappelijke initiatieven hoe zij het in deze tijd van corona volhouden. In onze koffiebranderij vertelt Rob Muijt zijn eigen verhaal en het verhaal van hoop.

QR code aan de zijkant van onze koffiebar BArISTA’s Havenstraat 19 Woerden

Elke halte heeft een QR-code die gelinkt is aan een korte video. De route kan overal worden begonnen, de haltes zijn door elkaar te bezoeken en over meerdere dagen te verspreiden. Dit Spoor van Hoop kan wandelend, fietsend, skatend, of met de auto of scootmobiel worden afgelegd. Ga naar spoorvanhoop.nl en meld je aan. Alle deelnemers ontvangen dan per mail een instructievideo over dit Spoor van Hoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *