Inloophuis augustus de volgende stap

Take away gaat verdwijnen maar een heerlijke menukaart komt ervoor in de plaats. Inloophuis weer open van 10.00 tot 16.00 uur en minmaal twee maal per week weer samen warm eten tot 20.00 uur.

De maand juli was een maand van proberen en leren. We hebben geëxperimenteerd met de warme maaltijden ‘s-avonds, evenementjes zoals een High Tea en nog veel meer.

Nu zijn we klaar voor een volgende stap. Nog steeds leren en proberen maar wel met ruimere openingstijden. Van 10.00 tot 12.00 uur is er koffie, thee (en frisdrank) met appelgebak. Van 12.00 tot 16.00 uur kan iedereen met een vernieuwde menukaart gevarieerd eten en ’s avonds is er weer regelmatig een warme maaltijd ‘s-avonds.

Op de menukaart van 12.00 tot 16.00 uur staan heerlijke dingen zoals de soep van de dag, een broodje gezond, een patatje, een tosti en een originele maar stevig snack van de dag. De menukaart gaat daarmee de Take Away maaltijden vervangen. Die waren tijdens corona bedoeld voor het overbruggen van de periode van strenge corona maatregelen.

Via Facebook en de website houden we jullie op de hoogte van de avonden waarop we weer een warme maaltijd serveren met daarna altijd een kleine maar leuke activiteit zoals spelletjes, een film, muziek, een bezig of iets anders. Reserveren voor die avonden is wel nodig.

Augustus dus weer een maand van leren en proberen maar ook een grote volgende stap naar meer mogelijkheden en ruimere openingstijden.