Spectaculaire kerstinstuif 2021

Dit jaar, op donderdag 23 december organiseren we van 11.00 – 16.00 uur een supergezellige kerstinstuif met diverse activiteiten voor jong en oud. 

U bent van harte welkom om deel te nemen aan één of meerdere onderdelen van ons programma. We doen dit wel corona-proof dus het is heel erg fijn als u ons laat weten dat u wilt komen, met hoeveel personen en welke tijd ongeveer. Dit kan op telefoonnummer: 0348-40 43 53 of via het emailadres: info@inloophuiswoerden.info

Programma:

11.00 uur – Creatief uurtje: Maak je eigen kerstversiering

12.00 uur – Een alternatief kerstverhaal

14.00 uur – Een alternatief kerstverhaal

15.00 uur – Creatief uurtje: Maak je eigen kerstversiering

Verdere activiteiten de dag door:

-Kerstvisagie
Een professionele visagiste laat zien hoe je snel en makkelijk feestelijke make-up kunt aanbrengen. Laat je even een paar minuutjes door haar verwennen weer nieuwe trucjes.

-Stilteruimte
Kerst, een tijd van nieuw begin, maar ook een tijd om te herdenken. Herdenken dat wat het afgelopen jaar gepasseerd is, de mensen van wie we afscheid hebben moeten neme, of gewoon een momentje van rust en bezinning

– Vuurkorf met marshmallows roosteren
Op ons grote buitenplein hebben we, onder het genot van sfeervolle kerstmuziek gespeeld door onze accordeoniste, een gezellig vuur waar marshmallows geroosterd kunnen worden.

Het plein is versierd in kerstsferen en we hebben allerlei hapjes (zoals o.a. kippasteitje, heerlijke soep, broodjes ham/kaas/knakworst, ijsdessert) en drankjes (warm of koud) die u middels een knipkaart kunt laten aftekenen. De kosten voor deze knipkaart bedragen €2,50 

Opa’s en/of oma’s, vaders en/of moeders, neem gezellig je (klein)kinderen mee! Een fijne tijd met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje in en rond ons sfeervol in kerstsfeer gehulde “Weeshuis Woerden” (www.weeshuiswoerden.nl of bekijk onze facebook pagina: Inloophuis ’t Centrum Woerden)

Adres en ingang aan de: Hoge Woerd 3 A1 te Woerden

PS: We hanteren binnen en buiten de anderhalve meter afstand. Binnen graag een mondkapje op tenzij u op een vaste zitplaats zit. Bij corona-gerelateerde klachten liever thuis blijven.