Zin in een bijzonder koffiemoment?

Zin in een bijzonder koffiemoment? Komende zaterdag 18 december is het zover. De missiegroep Centrum organiseert elke derde zaterdag van de maand om 15.00 uur een gezellig koffieuurtje in het inloophuis met gratis koffie, thee en wat iets heel lekkers.

Een kleine groep met heel aardige mensen staan klaar om vragen te beantwoorden, een praatje te maken, een stukje met je uit de Bijbel te lezen, te bidden of gewoon gezellig een bak koffie met je te drinken.

Een ontzettend leuk initiatief en ontzettend gezellig. Het maakt niet uit wat je van plan was, of je vrolijk bent of verdrietig, moe of vol energie. Kom lekker langs en geniet van een bijzonder koffie uurtje!!

De eerstvolgende missie koffieuurtjes zijn:

– Zaterdag 18 december van 15.00 tot 16.00 uur
– Zaterdag 15 januari van 15.00 tot 16.00 uur
– Zaterdag 19 februari van 15.00 tot 16.00 uur
– Zaterdag 19 maart van 15.00 tot 16.00 uur

We houden ons aan de corona regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *