Heerlijk weer!!! Morgenmiddag 18 juni 15.00 uur. Zin in een bijzonder en gratis koffiemoment?

Zin in een gratis en bijzonder koffiemoment? Miorgenmiddag, zaterdag 18 juni s het weer zover. De missiegroep Centrum organiseert elke derde zaterdag van de maand om 15.00 uur een gezellig koffieuurtje in het inloophuis met gratis koffie, thee en wat iets heel lekkers.

Een kleine groep met heel aardige mensen staan klaar om vragen te beantwoorden, een praatje te maken, een stukje met je uit de Bijbel te lezen, te bidden of gewoon gezellig een bak koffie met je te drinken.

Een ontzettend leuk initiatief en ontzettend gezellig. Het maakt niet uit wat je van plan was, of je vrolijk bent of verdrietig, moe of vol energie. Kom lekker langs en geniet van een bijzonder koffie uurtje!!

De eerstvolgende missie koffieuurtjes zijn:

– Zaterdag 18 juni van 15.00 tot 16.00 uur