Missionair – Pastoraal Buurtwerker

Minke Velthuis
Missionair-Pastoraal Buurtwerker

Voor sommigen is ze al een bekend gezicht. Sinds september loopt Minke elke woensdag stage in ’t Centrum, inloophuis en op dinsdagen en donderdagen in de Gebedswinkel. Minke zit  in het 3e jaar van de opleiding Godsdienst Pastoraal Werk en loop stage tot eind mei.  Ze volg de minor missionair diaconaal werk. Dat houdt in dat ze zich bezig houdt met hoe ze de mensen in Woerden het beste kan bereiken met het evangelie oftewel het nieuws van Jezus als verlosser. Wat kunnen jullie van haar verwachten in ’t Centrum en de Gebedswinkel? Een luisterend oor, zo even onder het genot van een kop koffie, maar je kunt ook een afspraak maken zodat er even apart en wat langer doorgepraat kan worden.

Minke is er ook om met je te bidden, heb je vragen over God of over de Bijbel dan kan ze daarover praten en ervoor bidden. Heb je interesse? Loop gerust even binnen of maak een afspraak via de telefoon. Dat kan bij één van de barvrijwilligers of coördinatoren of door even te bellen 0348-434053.