Inloophuis

Wat is een inloophuis?
Ons Inloophuis ’t Centrum is een plek voor iedereen van jong tot oud. ’t Centrum is gastvrij en toont respect voor iedereen. Onder het genot van een lekkere bak koffie, thee, fris  of een warme maaltijd is er voor ieder die daar behoefte aan heeft persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer.

Alle gelegenheid voor spelletjes, gratis internet en gewoon gezelligheid. Zo  maken we het met elkaar en voor elkaar tot  een plek voor iedereen.

Waar gaat het vanuit?
’t Centrum wordt in stand gehouden door veertien verschillende kerken in Woerden en omgeving. Al deze kerken participeren in een stichting die formeel het JOAC heet. Het doel van deze stichting is dienstbaar te zijn aan een ieder die een beroep op haar doet.

Wie zijn er welkom en wat is er te doen?
Iedereen is welkom. Jong en oud, groot of klein, Nederlander of buitenlander, rijk of arm, dik of dun het maakt allemaal niets uit. Met elkaar maken we het gezellig en goed voor elkaar. Je kunt in ’t Centrum terecht voor ontmoeting, gezelligheid, de dagelijkse krant, een spelletje, gratis internet, warm eten, creatief  knutselen, leuke evenementen en nog veel meer. Ook met je hulpvragen kun je altijd terecht bij onze vrijwillgers of coördinatoren.

Volg ons op facebook: http://www.facebook.com/pages/Inloophuis-t-Centrum-Woerden/331484296953415