Currently browsing category

Geen categorie

Voor een goede bak OVErHOOP koffie sta je graag even in de rij.

Koor Bravour organiseert vandaag weer een schitterend Shantyfestival in haar thuishaven Woerden. Samen met 11 andere speciaal geselecteerde shantykoren uit alle windstreken vermaken wij jong en oud met liederen van vroeger en nu. Maar die goede bak koffie halen ze natuurlijk bij koffiebranderij OVErHOOP op het terras van ons Inloophuis …

Komende zondag 11 juni weer KOFFIEKERK op terras Inloophuis

Fantastisch weer, fantastische muziek, onze barista Rob voor een heerlijke bak koffie en een heel mooi verhaal van Antonie Treurenl over ‘ALS GEEN ANDER’ en veel gezelligheid. Komende zondag 11 juni wordt het lekker zomerweer dus er is een gezellige buiten koffiekerk dienst op het terras van het Inloophuis. Vanaf …

Leuke Creamiddag, 7 Juni

Woensdag 7 Juni is er Crea in het inloophuis van 14.00u-15.30u. We gaan van een houten pollepel een leuk poppetje maken. Het kost €2,- inclusief de materialen. Wil je meedoen? Geef je dan op bij het inloophuis (tel.0348-434053) . Je bent van harte welkom!

Maaltijden, 29 Mei t/m 02 Juni

De avondmaaltijden voor volgende week staan weer bekend. Komt u weer genieten van onze heerlijke kipkerrie of lekkere witlofschotel? Onze koks gaan het weer met liefde berijden. Let op! Donderdag 01 Juni zijn we een dag gesloten. Dan is er helaas geen avondmaaltijd. Fijn weekend en tot volgende week!

Een Dag Gesloten, 01 Juni

Helaas is Inloophuis ’t Centrum Donderdag, 01 Juni wegens personeelstekort een dag gesloten. De avondmaaltijd en activiteiten gaan dan dus niet door. Excuses voor het ongemak! We zien u daarna graag weer verschijnen!