Bowlen, High tea

Je kan het zo gek nog niet bedenken of we organiseren het bij inloophuis ’t centrum. Heb je zelf ideeën voor het organiseren van een activiteit deel het met de coördinator. Zo is Anne Steevels onlangs begonnen met een wandelgroepje op te zetten. Elke woensdagmiddag kan er gezamenlijk een frisse neus opgehaald worden. Met vooraf een kopje thee of koffie.

Vaste activiteiten:

Op donderdag middag en vrijdagochtend hebben we onze vaste schildersclubjes. elke derde dinsdag van de maand hebben we Creamiddag. Elke vrijdagochtend wordt er uit de opwekkingsbundel gezongen in de koffiebranderij. En elke derde vrijdag van de maand is er theateravond. Wees welkom!

De foto’s van deze activiteiten zijn te vinden op onze facebook pagina

Inloophuis ’t centrum https://www.facebook.com/Inloophuis-t-Centrum-Woerden-

Ook willen we de gereformeerde kerk bedanken voor hun giften; Een koffie apparaat voor 40 kopjes tegelijk, 2 prachtige parrasouls, waar we 4 warme dagen van vorige week al veel gebruik van hebben gemaakt. En natuurlijk de Majoorfiets van 50/50 bike die te leen is voor ieder die het nodig heeft.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *