Nieuwe coördinator Esther van Elteren

Ik ben de nieuwe coördinator van het Inloophuis in Woerden. Een aantal van jullie heb ik al gezien, ontmoet of gesproken!!

Mijn naam is Esther van Elteren. Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn vriend in Utrecht. In 2008 heb ik mijn diploma Culturele Maatschappelijke Vorming gehaald op de Hogeschool van Utrecht. Hierna heb ik vele freelance projecten gedraaid en voor diverse werkgevers gewerkt in heel Nederland. Tussendoor ging ik vaak op reis om andere landen te bewonderen en te leren van andere culturen en religies.

Sinds een klein jaartje ben ik werkzaam voor Het Leger des Heils. Ik ben gestart in Utrecht Leidsche Rijn en Utrecht Ondiep. Hier werkte ik voor de Bij Bosshardt locaties. Dit kun je vergelijken met het Inloophuis in Woerden. Het is een buurthuiskamer voor de buurt waar iedereen welkom is.

De komende weken hoop ik jullie allemaal te ontmoeten. Ik drink graag een kop koffie met jullie! Ik ben bereikbaar op 06-25765578 of stuur een email naar esther.van.elteren@legerdesheils.nl