Opening nieuwe OVERHOOP koffietent?

Wordt dit binnen een paar maanden werkelijkheid?????

Koffietentje OVErHOOP
Havenstraat 19, Woerden
planning opening juni 2020

In het gezellige stadshartje van Woerden op zoek naar een inspirerende plek waar je huiswerk kunt maken, kunt werken of relaxen met je vriendin of vrienden? Loop dan naar binnen in ons koffietentje OVErHOOP aan de Havenstraat 19 in Woerden. Gratis WIFI, gratis flexplekken en je betaalt alleen voor je cappuccino, espresso, streeksapje, thee, chocomel of lekkere snack. Onze 50/50 workcenter barista’s laten graag hun kunsten zien.

Het is nog maart kort geleden dat we verrast werden met een enorm bedrag van € 18.336,– als resultaat van de goede doelendag van het Minkema college in samenwerking met het Kansfonds en Frederique en Robert-Jan van Zijtveldfonds. Oorspronkelijk hadden we het plan of koffiebranderij OVErHOOP uit te breiden met een extra Coffee Bike maar met dit bedrag kunnen en mogen we groter denken.

De extra Coffee – Horeca Bike die we gepland hadden gaat sowieso komen maar inmiddels zijn we druk bezig met de oriëntatie en zelfs voorbereidingen om een extra locatie te openen als (studenten) koffietent OVErHOOP in het stadshart van Woerden. Niet alleen een extra plek om dit prachtige initiatief verder uit te breiden en meer deelnemers de kans te geven het vak van Barista te leren. Het is in het verlengde van de enorme inzet van alle studenten en studentjes van het Minkema College ook een mooie en herkenbare plek in hun stad waar ze binnen kunnen komen om huiswerk te maken, te chillen of hún project te showen aan ouders, familie of vrienden. Natuurlijk niet alleen een plek voor hen maar voor iedereen die even wil werken, relaxen of gewoon een goede bak koffie drinken.

Op dit moment wordt het pandje aan de Havenstraat 19 waar ons koffietentje komt wordt al voor ons opgeknapt. We zijn al druk met het uitzoeken van de inrichting en met de gemeente zijn we in gesprek over de horeca exploitatievergunning. (dit laatste kan maximaal 12 weken duren maar alles ziet er positief uit)

Kortom we zijn druk bezig met realisatie en zodra het nog concreter is laten we het jullie snel weten. We houden jullie op de hoogte maar als er vragen zijn horen we het natuurlijk graag.