Inloophuis twee weken gesloten ivm renovatie

We krijgen een nieuwe vloer. We zijn door de vloer van het inloophuis gezakt en van vrijdag 21 augustus tot dinsdag 8 september zijn we gesloten om ruimte te geven aan de bouwvakkers die een nieuwe vloer komen storten.

Deze week zijn we achter de schermen al druk om alles voor te bereiden zonder dat iemand er last van heeft. In de twee weken dat we gesloten zijn kunnen onze vaste bezoekers en gasten met een speciale kortingskaart voor Take Away koffie en thee en speciale lunch deals terecht bij onze nieuwe OVErHOOP koffiebar BArISTA’S aan de Havenstraat 19 in Woerden (tegenover ons oude Weeshuis)

In verband met de corona regels geldt voor de kortingskaar wel dat de korting uitsluitend geldig is voor Take Away (dus buiten bij de balie bestellen en op het pleintje ernaast lekker opeten of opdrinken).

De kortingskaarten hopen we eind van deze week beschikbaar te hebben en anders vanaf dinsdag 25 augustus bij de balie van koffiebar BArISTA’S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *