is de oude legende van de schat in het weeshuis waarheid geworden of niet…

Iedereen in ons Inloophuis kent het verhaal van de rijke handelaar die lang geleden in ons Weeshuis woonde. Het was in de tijd van het oudeliedenhuis. Schatrijk kwam hij binnen en toen hij kwam te overlijden werd er geen cent gevonden. Iedereen was er van overtuigd dat hij de schat ergens in ons oude weeshuis verborgen moest hebben.

En wat denken jullie? Hebben we de schat gevonden nu de oude vloer er helemaal uitgehaald is? We hadden één nacht om te graven en te zoeken…..Nu ligt de vloer alweer dicht met piepschuim en in de komende dagen komen de ijzervlechters en dan het beton. Niemand zal het ooit weten… Is die schat gevonden of ligt hij toch nog ergens verborgen????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *