Inloophuis gaat over op AFHAAL service

Met het Inloophuis gaan voor de komende twee weken over op TAKE-AWAY of beter gezegd AFHALEN van maaltijden – soep en koffie. Dinsdag tot en met vrijdag is het vanaf het binnenplein mogelijk om tussen 12.00 tot 16.00 uur gebruik te maken van onze afhaalservice.

De horeca moet van de minister dicht en voor groepen en gezelschappen geldt een maximum van vier mensen van verschillende huishoudens – zowel binnen als buiten. AFHALEN MAG WEL.

Vandaag hebben we veel overleg gehad hoe we iedereen maximaal kunnen blijven helpen en hoe we tegelijkertijd ons maximaal aan de regels kunnen houden.

Dinsdag tot en met vrijdag is het vanaf het binnenplein mogelijk om tussen 12.00 tot 16.00 uur gebruik te maken van onze afhaalservice. Op onze afhaal menu kaart staat voor iedere dag een maaltijd, soep en natuurlijk altijd een warme bak koffie.

Omdat ook wij vallen onder de horeca kunnen we geen bezoekers meer binnen ontvangen en op het plein mogen we met niet meer dan vier personen bij elkaar komen. Toch proberen we het voor iedereen zo goed, veilig en verantwoord als mogelijk te organiseren. We zien jullie hopelijk allemaal in de komende dagen bij ons Afhaal loket.