Vrijwilligers bedankt!

Vrijwilligers bedankt!Ook dit jaar hebben we zoveel mogelijk vrijwilligers bedankt voor hun inzet. En dat mag iedereen zien en horen! Waardering is belangrijk voor mensen die zich belangeloos inzetten, zo blijven zij met plezier hun werk doen.

En hoe kunnen we hen die waardering beter geven dan met een gezellige middag speciaal voor hen.

Wilma & Corrie organiseerden een prachtige middag in de Sfeerwinkel en Theeschenkerij ‘Nooitgedacht’ gelegen aan het Westeinde in Waarder. Een bezoek aan dit mooie plekje is zeker het bezoeken waard! De winst van alles wat daar gebeurd gaat namelijk voor ‘Woord en Daad’! ( www.nooitgedachtwaarder.nl )

Voor ons ging het vandaag om de vrijwilligers!

Vrijwilligers BEDANKT !

Wilt u mee genieten? Kijk dan mee en geniet van de foto’s!