Indische avond pinda-saus.nl

www.pinda-saus.nl

www.pinda-saus.nl

Nico van Asdonck (www.pinda-saus.nl) veranderde de keuken van ’t Centrum in een Indische keuken en later de hele eetzaal in een groot Indisch feest.

De Indische keuken is best bijzonder en heeeel lekker.  Een samensmelting van de Indonesische en Chinees-Indonesische keuken met de Europese keuken die begon ten tijde van Nederlands-Indië. In tegenstelling tot wat velen denken, is de Indische keuken niet hetzelfde als de Indonesische keuken.

De keuken ontstond doordat lokale gerechten naar Europese smaak werden gemaakt en Europese gerechten met lokale ingrediënten. De gerechten werden gecreëerd en gegeten door Indische Nederlanders en Indo-Europeanen (Indo’s) met hulp van de Indonesische kokkie, mannen zoals Nico van Asdonck

Het was heerlijk en het werd een feest. Geniet mee en bekijk snel de foto’s