Al elf jaar BBQ Heren Tafelronde Woerden

Al elf jaar lang verzorgen de heren van Tafelronde Woerden een jaarlijkse BBQ voor de gasten van ’t Centrum Inloophuis. Helemaal belangeloos en met tomeloos enthousiasme verzorgden ze op zaterdag 19 september weer een geweldige avond voor ruim dertig gasten.

Wie zijn die mannen en wat is de Tafelronde van Woerden toch?

TafelrondeDe geschiedenis van de Nederlandsche Tafelronde begint in Norwich, Engeland. Daar zag de eerste Round Table het licht op 14 maart 1927, toen oprichter Louis Marchesi een inspirerende bijeenkomst hield met een groep jonge mannen uit verschillende beroepsgroepen. Marchesi was lid van een andere serviceclub, maar zag mogelijkheden om het beter te doen.

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie.

Een van de doelen van de Heren van de Tafelronde is het uitvoeren van Serviceprojecten.
Ze zetten zich regelmatig en op bijzondere wijze in voor de samenleving. Het lidmaatschap van de Tafelronde brengt met zich mee om hieraan op geheel eigen wijze en mogelijkheden een bijdrage te leveren. Lokale Tafels kennen elk hun eigen goede doelen en jazeker….. De jaarlijkse BBQ is een van die service projecten. Meer informatie http://www.roundtable.nl

Heren van de Tafelronde Woerden…. BEDANKT