Spelkring

Elke derde donderdagavond van de maand spelkring in ’t Centrum Inloophuis.

Alle slimme en lerende wezens spelen graag, Diep van binnen houden zowel mensen als dieren van spelletjes. Spelen is wetenschappelijk onderbouwd heel nuttig.  Het is een niet bedreigende en ontspannen manier om motoriek, inschatting, sociale vaardigheden en grenzen te leren kennen.

Spelenderwijs leer je ook om met winst en verlies om te gaan. Mensen en vooral mannen spelen hun leven lang , met soms treintjes , auto’s en soms zelfs hun leven. Als een man vader wordt kan hij zijn speelbehoefte legitiem uitleven, door met zijn kind te spelen waarbij het niet altijd duidelijk is wie het kind is….

Er zijn wetenschappers die stellen dat als mensen niet zouden spelen ze al lang uitgestorven zouden zijn. Misschien hadden ze zich wel doodverveeld.

Wat een geluk dat wij de spelkring hebben. Elke derde donderdagavond van de maand is er een hele avond spelletjes in ’t Centrum Inloophuis. Blokken dus in je agenda.

spelkring

Spelkring Woerden is een gezellig clubje mensen die graag en regelmatig bordspellen spelen met elkaar, en bordspelevenementen bezoeken.

We spelen 2x in de maand op de 1e en 3e donderdagavond van de maand op 2 locaties in Woerden.
In de nabije toekomst willen we ook proberen om een aantal keer per jaar een lange speeldag in het weekend te organiseren. Iedereen die graag een bord- of kaartspelletje speelt of daarmee kennis zou willen maken, zijn welkom om mee te spelen op een donderdagavond.

1e donderdagavond van de maand spelen we in:
De Plint (1,- euro pp)
jozef Israelslaan 20 A
3443 CS Woerden.
Van 19.30 tot 23.45

3e donderdagavond van de maand spelen we in:
T Centrum (gratis toegang)
Hogewoerd 3A
3441 BE Woerden
Van 19.30 tot 22.30

Volg de spelkring op facebook: Spelkring facebook