Kijkje in de keuken koffiebranderij OVErHOOP

Zaterdag 8 september 2018 om 14.00 uur is de feestelijke jubileum van Inloophuis ’t Centrum. Voor iedereen de gelegenheid voor een uniek kijkje in de keuken van de gloednieuwe koffiebranderij OVErHOOP in het weeshuis Woerden, Havenstraat 6, 3441 BJ Woerden.

Wethouder Tymon de Weger die in Woerden onder andere welzijn, jongerenwerk en WMO in portefeuille heeft verzorgt samen met voorzitter Marc Angenent de opening van deze jubileumdag.

Daarna is er een middag vullend programma waar we een combinatie gemaakt hebben met het 25 jarig jubileum van Inloophuis ’t Centrum en Monumentendag.  Er staat een prachtig middag programma voor u klaar met een koffiekar, soepkar en tal van kraampjes op het binnenplein. Verder is de koffiebranderij de hele dag in bedrijf en kunt u zien hoe koffie gebrand, verpakt en desgewenst ook gemalen wordt. Natuurlijk wordt u de hele middag verwend met koffie uit eigen branderij en voor de kinderen is er fris en tal van lekkernijen.