Bijna 300 bezoekers Jubileumfeest 25 jaar ’t Centrum

Zaterdag 8 september 2018 vierden we het 25 jarig jubileum van Inloophuis ’t Centrum.

Wethouder Tymon de Weger opende de dag door met de soepfiets van Leger des Heils door een lint te fietsen als symbool van onze samenwerking.

Een prachtig programma volgde met een uniek kijkje in de keuken van de gloednieuwe koffiebranderij OVErHOOP, super aanbiedingen van de Kerk In de Buurtwinkel, presentatie van de Crea club, verkoop van zakjes koffie, live muziek, sjoel wedstrijd en nog veel meer. Beheerder Corrie Tamerus-Verbree werd in het zonnetje gezet met een prachtige speech en een mooi cadeau waar u nog meer van gaat horen. (een eigen OVErHOOP theelijn). De dag werd afgesloten met een BBQ waar nog eens ruim honderd mensen aan deelnamen.

Een dag met een gouden randje. Tal van vrijwilligers hebben zich weer ingezet om deze dag tot een onvergetelijke dag te maken voor jong en oud, voor mensen van het eerste uur, oud bestuursleden, voormalig vrijwilligers en oud bezoekers.