Donderdag 4 april boekpresentatie & schilder expositie

Een echte boekpresentatie en een echte expositie in ’t Centrum Inloophuis op donderdagavond 4 april om 19:30.  

De HaggadahDe lente komt eraan en over een paar maanden is het Pasen en het Joodse Pesachfeest, het Bijbelse feest van bevrijding. Dit jaar valt Pesach samen met Goede Vrijdag, net als in tijd van het Jezus. Dat is erg bijzonder! Voor deze speciale gelegenheid geven de Woerdense schilder Liesbeth van Buuren en de Woerdense archeologe-schrijfster Jennifer Guetta een schilderexpositie en boekpresentatie over het bevrijdingsverhaal en de Pesachmaal.

Op Donderdagavond 4 april om 19:30 kunt u, onder genot van een heerlijke cappuccino, luisteren naar muziek, vertelling en kijken naar schilderijen over het Pasen en Pesachfeest in ’t CentrumInloophuis en koffiebranderij OVErHOOP. 

Op deze avond zullen Liesbeth en Jennifer hun nieuwe boek presenteren “De Haggadah (Het verhaal) van onze redding”, een handleiding voor de Pesachmaal voor christenen en Joden om samen de Pesachmaal te vieren ter ere aan de Messias Yeshua (Jezus). Liesbeth zal de schilderijen exposeren die ze speciaal voor dit boek heeft gemaakt en zal Jennifer vertellen over de betekenis van Goede Vrijdag en de Pesachmaal. De avond is onder muzikale begeleiding van Conny Boon en band. Boekenverkoop door boekhandel de Hoeksteen.

Toegang is gratis!

Liesbeth van Buuren is een getalenteerde Woerdense kunstenares die het op haar hart heeft om in schilderijen de schoonheid en diepgang van Gods Feesten te laten zien. Gods reddingsplan werd voor haar pas echt duidelijk en kwam haast tot leven toen zij voor de eerste keer Pesach vierde.

Jennifer Guetta is schrijfster en Bijbels archeologe en heeft een Joods-Christelijke achtergrond. In dit boekje beschrijft ze de Joodse tradities, de vervulling ervan door Yeshua en de diepe betekenis van de exodus in het verleden, heden en toekomst. Tegenwoordig spreekt Jennifer door heel het land en is ze voorzitter van Stichting Plant Hope Israel.

Meer informatie? 

E-mail: jennifer.guetta@kpnmail.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Haggadahvanonzeredding/
Website: www.liesbethdegraaf.nl
Website: http://jenniferguetta.com/de-haggadah-van-onze-redding/