2 juni terras Inloophuis weer open

We zijn er klaar voor. Vanaf dinsdag 2 juni gaat het terras weer open. Er staan tafeltjes voor maximaal 2 personen. Cirkels op de grond waar de stoelen horen te staat. Een buitenbar met veilig scherm om de koffie, thee en tosti’s te kunnen serveren en we werken met 1,5 meter dienbladen, zodat de afstand goed bewaard wordt. Koffie, thee kun je zowel buiten als binnen geserveerd krijgen. Pinnen? Ja graag!

Deze eerste week zijn we open van 12:00 tot 16:00 op dinsdag t/m vrijdag. Denk erom dat de toiletten nog niet gebruikt mogen worden en dat we ervan uitgaan dat iedereen niet langer dan drie kwartier blijft om anderen ook de kans te geven even langs te wippen.

Wij hebben er super veel zin in om open te gaan! Tot volgende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *