Na 2 dagen hard werken door onze fantastische KIDBwinkel vrijwilligers is hier dan .. de Nieuwe Voorjaarscollectie!

De vrolijke kleuren komen je tegemoet, zodra je een stap over de drempel van onze winkel aan de Havenstraat zet. Het is niet nodig de vlag uit te hangen, de mensen weten dat de nieuwe collectie er is. Het staat gelijk bomvol mensen op de 1e dag nadat de voorjaarscollectie met hard ploeteren door onze KIDBwinkel medewerkers is uitgestalt. De drukte doet denken dat de 1euro actie,per kledingstuk nog gaande is, maar niets is minder waar. De gewone prijzen zijn weer van start gegaan. Een broek, rok, trui enz. 4 euro. een jurkje 5 en een jas 8. Welkom allemaal, om te kijken of er voor u iets leuks tussen hangt en ontzettend bedankt voor de inzet van de vrijwilligers afgelopen weekend.

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *