De kleinste bijbel ter wereld in de Koffiekerk?

Wil je de Kleinste bijbel ter wereld wel eens zien? Wil je kans maken om zelf de kleinste bijbel ter wereld mee naar huis te nemen?

Zondag 14 juli 2019 is het weer zover. Koffiekerk in het Weeshuis Woerden met gratis cappuccino’s, espresso’s en nog veel meer. Om half vier Inloop en om 18.00 uur afsluiting met een gezamenlijke broodmaaltijd met soep.

Er wordt gezegd dat de kleinste bijbel ter wereld slechts 4 bij 3 cm groot en is en lang geleden gedrukt in 1727. Het bijbeltje zou bestaat uit 278 bladzijden en 14 prachtige bijbelse tekeningen. In die tijd werd het gemaakt voor christenen die op reis waren in andere landen niet altijd veilig om een bijbel bij zich te dragen. Zo’n kleine bijbel kon makkelijk worden verstopt, waardoor je minder gevaar liep’’.

We gaan het ook hebben over de grootste bijbel, de duurste bijbel en misschien wel de meest waardevolle zin in de bijbel?

Nieuwsgierig geworden? Maak kans op de kleinste bijbel ter wereld en kom naar de koffiekerk op zondag 14 juli 2019 in het Weeshuis Woerden.

Is dit de grootste bijbel ter wereld??